Βραβείο design στο περίπτερο του ΕΟΤ στη Σεούλ

Το πρώτο βραβείο σχεδίασης (design) περιπτέρου έλαβε ο ΕΟΤ για δεύτερη φορά (η προηγούμενη ήταν το 2006) στην 30η διεθνή τουριστική έκθεση KOTFA (Κοrean World Travel Fair), που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ το χρονικό διάστημα 11-14 Ιουνίου 2015. Η έκθεση KOTFA είναι η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στην Κορέα και φέτος συμμετείχαν περίπου 500 εταιρείες και φορείς από 60 χώρες.

Ο ΕΟΤ συμμετείχε με περίπτερο 90 τ.μ. στο οποίο φιλοξενήθηκαν τρεις συνεκθέτες και συγκεκριμένα: Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης,   Όμιλος Σταθοκωστόπουλου και Argo Travel.

Στην έκθεση παραβρέθηκαν η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κος Πάνος Λειβαδάς, οι οποίοι πραγματοποίησαν συναντησεις  με τουριστικούς παράγοντες της χώρας .

Η διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης έδωσε στον ΕΟΤ το βραβείο ” The best booth design”, το οποίο και παρέλαβαν οι κ. Κλαίρη Αποστόλου και Ισμήνη Βαλσαμάκη, εκ μέρους της Διεύθυνσης Έρευνας Αγοράς και Διαφήμισης του ΕΟΤ, που είχαν και την ευθύνη της παρουσίασης του ΕΟΤ στην Έκθεση.