Η άγνωστη Ελλάδα σε δέκα πόλεις της Γερμανίας

Tην ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας, αλλά και να διευρύνουν τις γνώσεις τους για τις κρυφές ομορφιές της Ελλάδας, είχαν εκπρόσωποι των ταξιδιωτικών γραφείων της TUI μέσα από σειρά Roadshows, που συνδιοργάνωσε ο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας με την TUI Γερμανίας από τις 30 Μαρτίου έως και τις 14 Απριλίου.

Στόχος της δράσης η παρουσίαση και προώθηση της άγνωστης Ελλάδας ως ιδανικού τουριστικού προορισμού, καθ’ όλη τη διάρκεια τους έτους, καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με τον μεγαλύτερο Τ.Ο. της Γερμανίας.

Τα Roadshows πραγματοποιήθηκαν σε συνολικά δέκα πόλεις της Γερμανίας (Kempten, Nürnberg, Konstanz, Heidelberg, Hannover, Hamburg, Mönchengladenbach, Dortmund, Zwickau και Magdeburg, κατά τη διάρκεια των οποίων προσφέρθηκαν πλούσια πιάτα με ελληνικά εδέσματα.

Η δράση περιλαμβάνεται στο γενικό στρατηγικό πλαίσιο επικοινωνίας του Ε.Ο.Τ., με στόχο την περαιτέρω προβολή της χώρας μας, καθώς και την ενίσχυση της συνεργασίας με σημαντικούς εκπροσώπους της γερμανικής τουριστικής αγοράς