Η Ελλάδα στο Περιοδικό της Air China

Αφιέρωμα στην Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας θα περιλαμβάνει το in-flight περιοδικό «Wings of China» της αεροπορικής εταιρείας Air China καθώς από τις 23 Ιουνίου έως τη 1 Ιουλίου την Ελλάδα θα επισκεφθούν τρεις Κινέζοι δημοσιογράφοι για τις ανάγκες δημιουργίας 23σέλιδου , που θα δημοσιευτεί στο τεύχος Αυγούστου 2016.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού τους (press trip), που οργανώνεται από τον ΕΟΤ και το Γραφείο του Οργανισμού στην Κίνα, εκτός από την Ελληνική πρωτεύουσα, οι Κινέζοι δημοσιογράφοι θα επισκεφθούν ακόμα: το Ναύπλιο, την Επίδαυρο, τη Ζάκυνθο, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, τους Δελφούς, την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.

Το μηνιαίο περιοδικό «Wings of China» διανέμεται σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού της Air China, είναι δίγλωσσο (κινεζικά και αγγλικά) και περιλαμβάνει κυρίως τουριστικά και πολιτιστικά θέματα. Το τιράζ κάθε τεύχους ανέρχεται στα 360.000 αντίτυπα, ενώ η αναγνωσιμότητά του υπολογίζεται σε 6.000.000 αναγνώστες/επιβάτες.

Παράλληλα υλοποιείται με την υποστήριξη των γραφείων ΕΟΤ εξωτερικού, σειρά άλλων δράσεων προβολής της χώρας μας σε ΤΟ’s και ξένα Μ.Μ.Ε. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο αυτό:

  • το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας διοργάνωσε τέλος Μαΐου, ταξίδι εξοικείωσης για ομάδα Κινέζων τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και bloggers, που φιλοξενήθηκαν στη Μύκονο, την Πάρο, τη Μήλο, τη Ζάκυνθο και την Αρχαία Ολυμπία .
  • το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας οργάνωσε την επίσκεψη δημοσιογράφου του δημοφιλέστερου αυστριακού lifestyle και ποικίλης ύλης περιοδικού «Miss», σε Νάξο και τα Κουφονήσια με την υποστήριξη, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.