Η Θεσσαλία στην Διεθνή Τουριστική έκθεση Λονδίνου

μετεωρα

 

Στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου 2015 θα συμμετέχει η περιφέρεια Θεσσαλίας.

H World Travel Market είναι μία από τις εκθέσεις που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ολόκληρης της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα διεθνώς, διεξάγεται στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου.. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα τουριστικό γεγονός, όπου σε τέσσερις ημέρες επαγγελματίες απ’ όλους τους κλάδους του τουρισμού, από διάφορα μέρη του κόσμου, για να συζητήσουν, να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες και συμφωνίες συνεργασίας, με στόχο να δικτυωθούν και ν’ αποκτήσουν καλύτερες προσβάσεις στο παγκόσμιο τουριστικό “γίγνεσθαι”.

Στόχος είναι η καθιέρωση της Θεσσαλίας ως ένας πολυδιάστατος και ανταγωνιστικός προορισμός στην εγχώρια και παγκόσμια τουριστική αγορά.

Η Περιφέρεια συμμετέχει , με δικό της περίπτερο ως συνεκθέτης του ΕΟΤ, και θα εκπροσωπηθεί από τον   Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, φορείς και επαγγελματίες της περιοχής, προσπαθώντας να αξιοποιήσει τις διεθνείς επαφές με αντίστοιχους TourOperatorsκαι επαγγελματίες του χώρου.

H έκθεση θα λάβει μέρος στον εκθεσιακό χώρο ExCel του Λονδίνου (1 Western Gateway, Royal Victoria Dock, London Docklands, E16 1 XL, στο Ελληνικό Περίπτερο πληροφορίες στην ιστοσελίδα :http://www.wtmlondon.com/).