Κάλαντα σε ευχές σε Πρόεδρο και Πρωθυπουργό

Με ευχές για μια καλύτερη χρονιά υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος την Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, την Προεδρική Φρουρά, την παιδική χορωδία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, το Λύκειο Ελληνίδων, την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος και την «Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ναούσης» , που του έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος συνόδευοταν από τους υπουργούς   Επικρατείας Νίκο Παππά και Αλέκο Φλαμπουράρη και την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη τα κάλαντα έψάλαν το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, το Μουσικό Γυμνάσιο Ιλίου και ο σύλλογος «Κωστηλάτα» από την Άρτα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου “Κωστηλάτα” δώρισε μεταξύ άλλων στον πρωθυπουργό μια γκλίτσα με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά σε εύθυμο τόνο «θα πάω στις Βρυξέλλες με αυτό» καθώς και ένα ταγάρι για την συζυγό του.

Ενας πιτσιρίκος όμως έκλεψε την παράσταση στο Μέγαρο Μαξίμου ο οποίος πλησιάσε τον πρωθυπουργό ρωτώντας τον “Πως σε λένε εσένα;” με εκείνον να απαντά “Αλέξη”.