Οι «Μέρες της Λίμνης» για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 

Οι «Μέρες της Λίμνης» το βραβευμένο ντοκιμαντέρ των Πανδώρας Μουρίκη και Χαράς Φράγκου θα προβληθεί σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη (ΜΙΟ-ECSDE), το Διεθνές Δίκτυο Εκπαιδευτικών Μεσογειακή Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία για το Περιβάλλον και την Αειφορία (MEdIES), η Έδρα και το Δίκτυο UNESCO «Διαχείριση και Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη στη Μεσόγειο» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Κοινωνική Συνεταιριστική Σύμπραξη ΕΚΦΡΑΣΗ με την υποστήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για το Πρόγραμμα «Άνθρωπος και Βιόσφαιρα» ΜΑΒ της UNESCO .

Η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολή του πρόσφατου βραβευμένου ντοκιμαντέρ στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2017 (διάρκεια προβολής 48’) και θα ακολουθήσει συζήτηση με κύριους ομιλητές τον καθηγητή Μιχαήλ Σκούλλος, Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για το Πρόγραμμα «Άνθρωπος και Βιόσφαιρα» (MAB/UNESCO), την κ. Χαρά Φράγκου, Σεναριογράφο – Παραγωγό και τον κ. Χάρη Κουρουζίδη, φωτογράφο σκηνής. Συντονιστής συζήτησης θα είναι ο κ. Βασίλης Ψαλλιδάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 στις 19:30 στην Αίθουσα του Μεσογειακού Γραφείου Πληροφόρησης για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Αειφόρο ανάπτυξη (ΜΙΟ-ECSDE), Κυρρήστου 12 /Πλάκα.