Εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ

Ένα εργαστήριο για παιδιά αλλά και ένα εργαστήριο χορού για μικρούς και μεγάλους περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Το Σαββατοκύριακο 16 -17 Ιανουαρίου

Το Σαββατοκύριακο 16 -17 Ιανουαρίου το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ περιλαμβάνει ένα εργαστήριο για παιδιά αλλά και ένα εργαστήριο χορού για μικρούς και μεγάλους.

Σημειώνεται ότι, αυτές είναι οι τελευταίες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο σημερινό Κέντρο Επισκεπτών, προτού αυτό μεταφέρει τη λειτουργία του εντός του ΚΠΙΣΝ, στις 5 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις περιλαμβάνουν:

Εργαστήριο για παιδιά

Το θαύμα των χρωμάτων – 16.1.2016, Ώρα 12.00 Τι χρώμα είναι; Πώς φτιάχνουμε τα χρώματα; Μέσα από αυτές τις ερωτήσεις παιδιά έρχονται σε επαφή με την χρωματική παλέτα των ζωγράφων, ανακαλύπτοντας τα βασικά χρώματα και κάνοντας τις πρώτες τους μίξεις χρωμάτων.Για παιδιά 3-6 ετών. Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Κάτια Παπασπηλιοπούλου*Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προεγγραφή

Εργαστήριο χορού για μικρούς και μεγάλους

Γνωριμία με το Χορό/ Vol. 2 – 17.1.2016, Ώρα 12.00 Η ιστορία και η πρακτική του μπαλέτου και του χορού γενικότερα, μέσα από μία διάλεξη/επίδειξη αλλά και αυτοσχεδιασμό από τους καθηγητές και τους σπουδαστές της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Για μικρούς και μεγάλους Επιμέλεια εκδήλωσης: Γιάννης ΝτοντσάκηςΚείμενα: Στεριανή ΤσιντζιλώνηΠιάνο: Θοδωρής Ρέγκλης Επιμέλεια ασκήσεων: Εριφίλη Εφραιμίδου Μαρκέλλα Μανωλιάδη, Γιάννης Ντοντσάκης, Αγγελική Σίμου, Γιάννης Τσιγκρής. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ, προετοιμάζεται για την μεταφορά των δραστηριοτήτων του από το κτίριο της Εσπλανάδας, στο κτίριο που θα στεγάσει μόνιμα το κέντρο ενημέρωσης των επισκεπτών, στο βορειοανατολικό τμήμα του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Μέσα από το νέο του χώρο, το Κέντρο Επισκεπτών θα προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό να δει το εργοτάξιο από μία νέα, συναρπαστική οπτική γωνία και να έρθει ακόμα πιο κοντά στο ΚΠΙΣΝ, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωσή του.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.snfcc.org/visitors-center/events/?lang=el.