Η ελληνική κουζίνα κέρδισε για 4η φορά το βραβείο Reisgraag 2018 στην Ουτρέχτη

ΕΟΤ Ολλανδία, Βραβείο Reisgraag για την ελληνική κουζίνα. Vakantiebeurs 2018

Η ελληνική κουζίνα ξεχώρισε για μιά ακόμη φορά καθώς η χώρα μας βραβεύθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με το βραβείο Reisgraag 2018 για τον καλύτερο προορισμό στην κατηγορία Εστιατόρια.

Με μέσο όρο 8,3, η χώρα αυτή πέτυχε το υψηλότερο σκορ από όλες τις κριτικές που έφθασαν το 2017.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της διεθνής τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης στην Ολλανδία «Vakantiebeurs 2018»

Το βραβείο επέδωσε στο Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών η τουριστική πλατφόρμα Reisgraag.nl, επιβεβαιώνοντας την προτίμηση των Ολλανδών για την ελληνική αυθεντική κουζίνα.

Σε δηλώσεις της η κα Ελένη Σκαρβέλη (ΕΟΤ Ολλανδίας) εξέφρασε την ικανιποιησή της για την διάκριση και επεσήμανε ότι μεταξύ άλλων η απονομή του βραβείου βραβείο στην ελληνική κουζίνα και τη γαστρονομία είναι πολύ σημαντική για την ελληνική φιλοξενία και τον τρόπο ζωής.

Πέντε εστιατόρια με αστέρι Michelin στην Αθήνα, μοντέρνα εστιατόρια στα δημοφιλή νησιά της Σαντορίνης και της Μυκόνου και πολλές παραδοσιακές ταβέρνες σε όλη την Ελλάδα, δημιουργούν την εικόνα ενός προορισμού που δίνει έμφαση στο καλό φαγητό.

Τα τοπικά ελληνικά προϊόντα, η φιλική εξυπηρέτηση και η χαλαρή ατμόσφαιρα μας κάνουν να κερδίσουμε αυτό το βραβείο κατέληξε η κα Σκαρβέλη.

Κάθε χρόνο, το Reisgraag.nl απονέμει βραβεία σε ταξιδιωτικούς οργανισμούς και προορισμούς σε διάφορες κατηγορίες διακοπών.

Φέτος είναι η έβδομη φορά που διοργανώνονται τα βραβεία για την απονομή των οποίνω λαμβάνονται πάνω από 15.000 κριτικές για προορισμούς και ταξιδιωτικούς οργανισμούς. Όλες οι κριτικές ελέγχονται και με βάση τις εγκεκριμένες αναθεωρήσεις επιλέγονται οι νικητές.

Μόνο οι κριτικές των πελατών είναι καθοριστικές.

Αυτό καθιστά το βραβείο Reisgraag το μοναδικό βραβείο πραγματικού κοινού στον ταξιδιωτικό κλάδο των Κάτω Χωρών.