Στρατηγική συνεργασία ΟΤΕ και Ομίλου Mitsis

Τεχνολογίες αιχμής σε 20 ξενοδοχεία με υπηρεσίες Cosmote

 

Ειδικά σχεδιασμένες λύσεις Ccosmote για την παροχή υπηρεσιών τηλεφωνίας και πρόσβασης στο internet, θα προσφέρονται στα 20 ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis, έπειτα από στρατηγική συνεργασία, που υπογράφηκε και αναμένεται να επεκταθεί και στον τομέα των λύσεων ICT.

Για τις ανάγκες αξιόπιστης και γρήγορης πρόσβασης στο Ιnternet στους χώρους των ξενοδοχείων, παρέχεται και η εξειδικευμένη υπηρεσία COSMOTE Dedicated Internet Access (DIA) for Hotels. Η υπηρεσία προσφέρει σύνδεση στο διαδίκτυο σε υψηλές ταχύτητες, απόλυτη ασφάλεια και μια σειρά από πλεονεκτήματα όπως ευελιξία, πανελλαδική κάλυψη και πλήρη υποστήριξη (24/7). Απαντώντας στις συγκεκριμένες ανάγκες του ξενοδοχειακού κλάδου, το COSMOTE Dedicated Internet Access καλύπτει, μεταξύ άλλων, τις ανάγκες εποχικής λειτουργίας των ξενοδοχείων.

«Η συνεργασία με ένα τόσο μεγάλο και αξιόπιστο οργανισμό, αποτελεί εγγύηση για εμάς που κινούμαστε στον νευραλγικό χώρο του τουρισμού και μας δίνει τη βεβαιότητα ότι θα φέρουμε εις πέρας τους επιχειρησιακούς μας στόχους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε ο κ. Σταύρος Μήτσης, Αντιπρόεδρος του Ομίλου MITSIS, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Ο Executive Director Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος, δήλωσε: «Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες COSMOTE, που ενισχύουν την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των ξενοδοχείων, βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών τους και συμβάλλουν στη μείωση των λειτουργικών δαπανών τους. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας εξασφαλίζει υπηρεσίες επικοινωνίας υψηλού επιπέδου για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες των ξενοδοχείων του Ομίλου MITSIS ενός από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας. Με τις τεχνολογικά προηγμένες και αξιόπιστες λύσεις που προσφέρουμε, στηρίζουμε τις σύγχρονες επιχειρήσεις».

Ο Όμιλος MITSIS είναι πρωτοπόρος στον ξενοδοχειακό τουρισμό, διαθέτοντας μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ελλάδα και προσφέροντας υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου σε περισσότερους από 500.000 εγχώριους και ξένους επισκέπτες το χρόνο στα 20 ξενοδοχειακά συγκροτήματα που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα (Ρόδος, Κως, Κρήτη, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Καμένα Βούρλα και Αθήνα).