Τα Χανιά Νο1 προορισμός για τον Δεκαπενταύγουστο

Κρήτη Χανιά

Τα Χανιά είναι ο Νο 1 προορισμός για το τριήμερο του φετινού Δεκαπενταύγουστου. Η Πάργα ακολουθεί στην δεύτερη θέση με την Μύκονο και την Σαντορίνη να κάνουν αισθητή την απουσία τους από την δεκαπεντάδα.

Μεγάλες διαφορές συγκριτικά με πέρυσι φαίνεται να έχει η κατάταξη των προορισμών βάσει των προτιμήσεων των Ελλήνων σύμφωνα με έρευνα της trivago.gr .

Η περσινή πρωτιά της Χαλκιδικής ανήκει φέτος στα Χανιά.Η Πάργα που πέρυσι ήταν στη δέκατη θέση, αυτή τη χρονιά σκαρφάλωσε στη δεύτερη.

Υψηλότερα συγκριτικά με την πέρυσι είναι και η Νάξος, η οποία ανέβηκε από τη 15η θέση στην τρίτη. Σύβοτα και Σκιάθος καταλαμβάνουν την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα. Σκόπελος, η Ρόδος  το Ναύπλιο ακολουθούν στην έκτη, έβδομη και όγδοοη θέση. Το Τολό έκανε την εμφάνισή του στην φετινή δεκάδα, από την οποία έλειπε πέρυσι, με το Ρέθυμνο να ακολουθεί στη δέκατη θέση. Η Αμμουλιανή είναι ο ενδέκατος σε προτίμηση προορισμός φέτος. Καλαμάτα και Πόρτο Χέλι να εμφανίζονται στις 12η και 13η θέση. Η Αιδηψός και η Κέρκυρα ολοκληρώνουν τη δεκαπεντάδα. Αισθητή  είναι η απουσία της Μυκόνου και της Σαντορίνης, τόσο από την περσινή, όσο και από την φετινή κατάταξη.

destinations προορισμοι δεκαπενταύγουστουΗ ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Μαρτίου και πρώτης Αυγούστου 2016, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 11 και 16 Αυγούστου 2016.

Ξενοδοχεία

Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην www.trivago.gr ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης.

Η trivago είναι το μεγαλύτερο site αναζήτησης ξενοδοχείων. Συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 200 διαφορετικά sites κρατήσεων για περισσότερα από 1.000.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.

Επιπλέον, η trivago προσφέρει πάνω από 180 εκατομμύρια ratings για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες.

Πάνω από 80 εκατομμύρια χρήστες το μήνα χρησιμοποιούν την trivago. Η trivago ιδρύθηκε το 2005, έχει την έδρα της στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία και διαθέτει 52 διεθνείς πλατφόρμες.