Πρώτη στις προτιμήσεις η Χαλκιδική

H Χαλκιδική βρίσκεται φέτος στην κορυφή των επιλογών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος  ακολουθούμενη από τη Μύκονο που πέρυσι είχε τα πρωτεία σύμφωνα με έρευνα της trivago για τους δημοφιλστερους προρισμούς των Ελλήνων.

Στην τρίτη θέση των φετινών προτιμήσεων εμφανίζεται η Σαντορίνη, ενώ οι δύο μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις ολοκληρώνουν την πρώτη πεντάδα, αφού η Αθήνα καταλαμβάνει την τέταρτη θέση και η Θεσσαλονίκη την πέμπτη. Ο πρώτος και μόνος προορισμός εξωτερικού της δεκάδας φαίνεται να είναι η Ρώμη, η οποία καταλαμβάνει την έκτη θέση. Στην έβδομη συναντάται η Λευκάδα, μια θέση πριν την Πάργα που διατηρείται και φέτος όγδοη, όπως και πέρυσι. Οι τελευταίες δύο θέσεις ανήκουν στα Χανιά και στη Θάσο.

Οι δέκα προορισμοί που προτιμούν οι Έλληνες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για το 2016 και οι αντίστοιχοι περσινοί:

unnamed τριημερο προορισμοιΗ έρευνα

Η ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Μαρτίου και 14 Ιουνίου 2016, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 17 και 21 Ιουνίου 2016, με ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεων.Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην www.trivago.gr ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης. Είναι το μεγαλύτερο site αναζήτησης ξενοδοχείων, το οποίο συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 200 διαφορετικά sites κρατήσεων για περισσότερα από 1.000.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον,προσφέρει πάνω από 180 εκατομμύρια ratings για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες. Πάνω από 80 εκατομμύρια χρήστες το μήνα χρησιμοποιούν την trivago. Η trivago ιδρύθηκε το 2005, έχει την έδρα της στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία και αυτή τη στιγμή διαθέτει 52 διεθνείς πλατφόρμες.