Μαθήματα ελληνικής γλώσσας στη Μόσχα

Μόσχα Μαθήματα Ελληνικών ΚΕΠ

Την επανέναρξη λειτουργίας των παιδικών τμημάτων εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας ανακοίνωσε το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού της Μόσχας.

Mέσα σε ένα φιλικό προς το παιδί περιβάλλον στις εγκαταστάσεις της Κρατικής Παιδικής Βιβλιοθήκης της Ρωσίας, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στην ελληνική γλώσσα αλλά και στον ελληνικό πολιτισμό, με διαδραστικά μαθήματα, προετοιμασίες σε εορτές, Εθνικές Επετείου κ.α.

Καθηγητές είναι ο δίγλωσσος Στέφανος Καραγιαννάκης και η αποσπασμένη στη Μόσχα εκπαιδευτικός του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας Γεωργία Παπαδοπούλου.

Μόσχα Μαθήματα Ελληνικών ΚΕΠΤα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Κρατικής Παιδική Βιβλιοθήκη της Ρωσίας (Kaluzhskaya square 1, metro station “Oktyabrskaya”, Hall # 305).

Το Τμήμα αρχαρίων είναι Κυριακή από τις 14:00-15:30 και η Ομάδα προχωρημένων 15:30 έως 17:00

Μόσχα Μαθήματα Ελληνικών ΚΕΠΓια περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού, στα τηλέφωνα 7084809/10 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις info@hecucenter.ru , hcc@mail.ru