Δυναμική παρουσία της OTESAT_MARITEL στα «Ποσειδώνια 2016»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της OTESAT_MARITEL στα Ποσειδώνια 2016, τη μεγαλύτερη σε κύρος διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan EXPO Center.

Το περίπτερο της OTESAT_MARITEL αποτέλεσε ισχυρό πόλο έλξης για την ελληνική και παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα στα πιο επιτυχημένα Ποσειδώνια έως σήμερα. Μεταξύ των επισκεπτών ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρής Δρίτσας, η Επίτροπος Μεταφορών κα Βιολέτα Μπουλτς, και το Προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Βενιάμη, οι οποίοι εξέφρασαν τα θετικά τους σχόλια για τη συμβολή της εταιρείας στην παροχή τεχνολογιών αιχμής στη ναυτιλιακή κοινότητα.

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον της Επιτρόπου Μεταφορών κας Βιολέτας Μπουλτς, κατά την παρουσίαση που της έγινε, για την ολοκληρωμένη ICT λύση που παρέχει η εταιρία με την εμπορική ονομασία s@tGate, τόσο για τις υπηρεσίες internet, mail και φωνής που παρέχονται μέσω αυτής στα πληρώματα της ποντοπόρου ναυτιλίας, όσο και τις νέες υπηρεσίες e-training για εκπαίδευση και πιστοποίηση των πληρωμάτων εν πλω και e-vessel για απομακρυσμένη διαχείριση και αξιολόγηση των επιδόσεων του πλοίου (π.χ. κατανάλωση καυσίμων, ταχύτητα, κ.λ.π.)

Εφοπλιστές, ναυτιλιακοί παράγοντες και στελέχη της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας ενημερώθηκαν στο περίπτερο της εταιρείας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει και συζήτησαν με τους εκπροσώπους της OTESAT_MARITEL για τις ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους.

OTESAT_MARITEL-POSIDONIA2016.jpg ποσειδώνια«Με την επιτυχή συμμετοχή της στα Ποσειδώνια 2016, η OTESAT_MARITEL ενισχύει την εμπορική της παρουσία στην ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή αγορά, καθώς και τη στρατηγική της για παροχή ποιοτικών δορυφορικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων, με ανταγωνιστικές τιμές, σε παγκόσμιο επίπεδο», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Πολυχρονόπουλος.

Η OTESAT_MARITEL, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι η ηγετική εταιρία παροχής Δορυφορικών Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία και μία από τις μεγαλύτερες της διεθνούς ναυτιλιακής αγοράς.

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες Inmarsat, Iridium, VSAT και ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στην ναυτιλιακή αγορά με τον συνδυασμό σταθερών, κινητών, δορυφορικών δικτύων και εφαρμογών πληροφορικής. Επιπλέον, η εταιρεία αναπτύσσει και παρέχει Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας όπως επικοινωνία πληρωμάτων, λογισμικά αμφίδρομης ανταλλαγής δεδομένων, υπηρεσίες internet, υπηρεσίες περιεχομένου, ενώ παρέχει υπηρεσίες και ηλεκτρονικό εξοπλισμό γέφυρας, δορυφορικό τερματικό τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό για τα συστήματα Inmarsat, Iridium και VSAT (εγκατάσταση, παραμετροποίηση, υποστήριξη), υπηρεσίες Εκκαθάρισης AAICGR01 και πλήρη τεχνική και εμπορική υποστήριξη πελατών 24/7.

Η OTESAT_MARITELείναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών προϊόντων-υπηρεσιών της, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών στην ξηρά και την θάλασσα