Επίσημη πρώτη στον Πειραιά για το νεότευκτο “Carnival Vista”

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο “Carnival Vista” υποδέχθηκε το λιμάνι του Πειραιά.

Το κρουαζιερόπλοιο μήκους 324 μέτρων με 3.700 επιβάτες και 1.500 άτομα πλήρωμα, ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι από την Τεργέστη. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα χρησιμοποιεί τον Πειραιά ως λιμένα άφιξης και αναχώρησης των δρομολογίων του στη Μεσόγειο και θα προσεγγίσει πέντε φορές το λιμάνι με περίπου 50.000 επιβάτες.

Από αριστερά προς δεξιά: ο  πλοίαρχος Rocco Lubrano, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Χρήστος Λαμπρίδης, o Γενικός Δ/ντής ΟΛΠ Α.Ε. κ. Σταύρος Χατζάκος και ο Αντιπρόεδρος της Carnival κ. Michel Nestour.
Από αριστερά προς δεξιά: ο πλοίαρχος Rocco Lubrano, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Χρήστος Λαμπρίδης, o Γενικός Δ/ντής ΟΛΠ Α.Ε. κ. Σταύρος Χατζάκος και ο Αντιπρόεδρος της Carnival κ. Michel Nestour.

Στην τελετή υποδοχής η Διοίκηση και επιτελικά στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε. με επικεφαλής το Γενικό Δ/ντή κ. Σταύρο Χατζάκο επέδωσαντιμητική πλακέτα στον πλοίαρχο Rocco Lubrano και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου. Στην εθιμοτυπική τελετή παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Χρήστος Λαμπρίδης, εκπρόσωποι του Τελωνείου, της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας, ναυτικών πρακτορείων κ.ά., ενώ την Carnival εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κ. Michel Nestour.

Με την ευκαιρία της άφιξης του πλοίου ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Ιωάννης Κούβαρης δήλωσε: “Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε το Carnival Vista το οποίο σηματοδοτεί μια νέα εποχή ανάπτυξης του homeporting στον Πειραιά. Ο ΟΛΠ Α.Ε. μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε κρουαζιερόπλοιο στις άρτιες εγκαταστάσεις του, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 και περιβάλλοντος ISO 14001:2004 και αναδεικνύεται ως ο πλέον ασφαλής και ελκυστικός προορισμός στην Ανατ. Μεσόγειο”.