Επιχειρηματική αποστολή απο το Πακιστάν στην Ελλάδα

Tην πρώτη επιχειρηματική αποστολή 28 επιλεγμένων επιχειρηματιών από το Πακιστάν στην Ελλάδα όπου θα παραμείνουν στην Αθήνα για 5 ημέρες για να συμμετάσχουν σε ημερίδες και Β2Β συναντήσεις διοργανώνει το Ελληνο-Πακιστανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας (GPCCI).

Η αποστολή αυτή που έρχεται στην Ελλάδα στις 29 Ιουνίου, οργανώθηκε σε συνεργασία των προέδρων του Ελληνο-Πακιστανικού Επιμελητηρίου GPCCI και της Ομοσπονδίας Λαχώρης, FPCCI.

Οι B2B συναντήσεις έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στο ΕΒΕΑ, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας στις 2, 3 και 4 Ιουλίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, το Ελληνο-Πακιστανικό Επιμελητήριο έχει ήδη υπογράψει 12 MOU συνεργασίας με τα καλύτερα επιμελητήρια και ομοσπονδίες στο Πακιστάν.

Όραμα του Επιμελητηρίου, αναφέρει η Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Ελληνο-Πακιστανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Βιομηχανίας (GPCCI) κα Μαρία -Ρουμπίνα Μαρκοπούλου, αποτελεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ καινοτόμων επιχειρηματικών δυνάμεων του Πακιστάν και της Ελλάδος για την περαιτέρω εμπορική ανάπτυξη των δύο χωρών και την δημιουργία ευνοϊκού κλίματος επιχειρηματικής δραστηριότητας.