Η Ελλάδα στην Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στη Γαλλία

Με στόχο την προβολή και προώθηση της Ελλάδας η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά θα παραστεί στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ιnternational French Travel Market – TOP RESA 2016, που πραγματοποιείται στο Παρίσι, 20- 23 Σεπτεμβρίου, και όπου ο ΕΟΤ συμμετέχει με περίπτερο.

Η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος θα παρευρεθούν την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια της Έκθεσης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούν το Ελληνικό Περίπτερο, όπου συμμετέχουν και 20 συνεκθέτες: Περιφέρειες, Δήμοι, και τουριστικές επιχειρήσεις.

Η Αν. Υπουργός θα συναντηθεί με κυβερνητικούς αξιωματούχους, τουριστικούς φορείς, και εκπροσώπους tour operators, ταξιδιωτικών γραφείων και αεροπορικών εταιρειών της Γαλλίας, για την προώθηση της Ελλάδας ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού 365 μέρες το χρόνο και την ανάπτυξη συνεργασιών για την νέα τουριστική περίοδο.

Ο ΕΟΤ διοργανώνει με τη στήριξη και τη συνεργασία της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Παρίσι ειδική εκδήλωση για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας. Προσκεκλημένοι είναι θεσμικοί και τουριστικοί παράγοντες της Γαλλίας, Φιλέλληνες, εξέχοντες Έλληνες που ζουν στο Παρίσι και δημοσιογράφοι. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή.

H κα Κουντουρά θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά μέσα, εφημερίδες και περιοδικά της Γαλλίας για την προβολή της Ελλάδας.