Με …γεύση από Σαντορίνη το Masterchef Italia

Σε ένα Ελληνικό παραδοσικό γάμο στη Σαντορίνη όπου θα δοκιμάσουν γεύσεις της ελληνικής και τοπικής γαστρονομίας θα… “παρευρεθούν” οι τηλεθεατές του Masterchef Italia .

Στη Σαντορίνη πραγματοποιήθηκαν στις 4 και 5 Ιουνίου τα γυρίσματα ενός ολόκληρου επεισοδίου του έκτου κύκλου της τηλεοπτικής εκπομπής γαστρονομίας Masterchef Italia.

Η εκπομπή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ιταλία με περισσότερους από 1 εκατ. τηλεθεατές ανά επεισόδιο. Αποτελεί τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό γαστρονομίας με τη συμμετοχή των διάσημων Ιταλών chef Carlo Cracco, Bruno Barbieri, Antonino Canavacciuolo και τον γνωστό   Αμερικανό επιχειρηματία Joe Bastianich.

Το “ελληνικό” επεισόδιο, που θα προβληθεί τον Ιανουάριο του 2017 στο Ιταλικό κανάλι Sky Uno έγινε με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας και τη συμβολή του Δήμου Σαντορίνης, στο πλαίσιο της δυναμικής προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό και της προώθησης του γαστρονομικού τουρισμού,

«Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα στοχευμένης δράσης προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό, που υλοποιεί ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο της στρατηγικής αξιοποίησης μεγάλων διεθνών τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών για την προώθηση και τον εμπλουτισμό του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κος Δημήτρης Τρυφωνόπουλος.