Πολυτελή σκάφη αναψυχής καταπλέουν στο Ναύπλιο

Με πολυτελή σκάφη αναψυχής γεμίζει ο Αργολικός κόλπος καθώς από το πρωί το λιμάνι του Ναυπλίου υποδέχεται τους συμμετέχοντες στο 3ο Mediterranean Yacht Show.

Tο «3ο Mediterranean Yacht Show» η έκθεση πολυτελών σκαφών αναψυχής ανοίγει τις πύλες της στο λιμάνι του Ναυπλίου το Σάββατο 7 Μαϊου 2016.

Η φετινή έκθεση αναμένεται να φιλοξενήσει έναν πολυπληθή στόλο επαγγελματικών σκαφών αναψυχής, μεγαλύτερο από κάθε άλλη ανάλογη διοργάνωση, ενώ σημαντικοί εκπρόσωποι και παράγοντες του yachting παγκοσμίως αναμένεται να την επισκεφθούν για να επιθεωρήσουν και να θαυμάσουν τα πολυτελή σκάφη αναψυχής και θαλαμηγούς που θα φιλοξενούνται στο πανέμορφο λιμάνι του Ναυπλίου έως 10 Μαΐου 2016. Να σημειωθεί ότι οι φετινές συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και έχουν οδηγήσει στην πλήρη κάλυψη του θαλάσσιου χώρου προς όφελος όλων των φίλων του θαλάσσιου τουρισμού αλλά και της διοργάνωσης που δικαίως θεωρείται η μεγαλύτερη της Μεσογείου.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Φωτογραφίες EUΡOKINISSI
Φωτογραφίες EUΡOKINISSI