Οι αναμνήσεις συναντούν… τα μυστήρια της Σαμοθράκης

Φωτογραφία Eurokinissi

“My Samothraki Exhibition” διαγωνισμόs φωτογραφίας στο Instagram από το Μουσείο Ακρόπολης

Διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram με θέμα “My Samothraki Exhibition” διοργανώνει το Μουσείο Ακρόπολης στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Σαμοθράκη. Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών»,

Το Μουσείο προσκαλεί τον κόσμο να δημιουργήσουν μαζί την ψηφιακή έκθεση #MySamothrakiExhibition, μια συλλογή φωτογραφιών όπου οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις από τη Σαμοθράκη συναντούν τα αρχαιολογικά μυστήρια του νησιού.

Στον διαγωνισμό που ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2015 οι συμμετέχοντες καλούνται να ανεβάσουν φωτογραφίες στο Instagram με τις εμπειρίες τους χρησιμοποιώντας το hashtag #MySamothrakiExhibition και αυτό που την χαρακτηρίζει περισσότερο από τις 5 κατηγορίες: #MySamothrakiMysteries, #MySamothrakiClimbing, #MySamothrakiCamping, #MySamothrakiSwimming, #MySamothrakiEating και να κερδίσουν δώρα από τα πωλητήρια του Μουσείου, συμμετοχή σε βραδινή παρουσίαση των Αρχαιολόγων – Φροντιστών για την περιοδική έκθεση «Σαμοθράκη. Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών» ή ένα γεύμα στο εστιατόριο με γεύσεις Σαμοθράκης.