Ο Μινωικός Πολιτισμός στο Travel Channel

Γυρίσματα σε Ηράκλειο, Πύλο, Αθήνα, νότια Λακωνία και Σαντορίνη

 

 

Ο Μινωικός Πολιτισμός και τα αίτια της παρακμής του, θα είναι το κεντρικό θέμα ειδικού επεισοδίου της σειράς «Expedition Unknown», του δημοφιλούς καλωδιακού και δορυφορικού τηλεοπτικού δικτύου Travel Channel, το οποίο θα προβληθεί το προσεχές φθινόπωρο.

Για το σκοπό αυτό κατά τη διάρκεια του Ιουνίου θα βρίσκεται στην Ελλάδα, ο πολύ επιτυχημένος παρουσιαστής της σειράς Josh Gates καθώς και 14μελές συνεργείο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γυρίσματα στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Αθήνα, την Πύλο, τη νότια Λακωνία και τη Σαντορίνη.

Η δράση πραγματοποιείται με την οικονομική συνδρομή του ΕΟΤ στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό.

Η σειρά «Expedition Unknown» θεωρείται ως η πλέον επιτυχημένη του δικτύου, ενώ το συγκεκριμένο επεισόδιο θα προβληθεί από το Travel Channel στις ΗΠΑ και τον Καναδά (με μέση τηλεθέαση μεγαλύτερη των 500.000 θεατών), από τα αντίστοιχα κανάλια στη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ασία και τη Νέα Ζηλανδία, καθώς επίσης στο TravelChanel.com και στις πλατφόρμες iTunes, Amazon και Netflix.