Συνάντηση για την τουριστική ανάπτυξη της Κατερίνης

Την περαιτέρω ανάπτυξή του τουριστικού της προϊόντος συζήτησαν η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας της Κατερίνης κ. Γιώργο Ζωγράφο .

Η Αν. Υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στις σημαντικές προοπτικές προσέλκυσης επισκεπτών όλο το χρόνο στην περιοχή μέσα από την υλοποίηση των στόχων της νέας εθνικής τουριστικής πολιτικής, και δήλωσε την υποστήριξή της στις δράσεις και ενέργειες για την ανάδειξη της ιδιαίτερης τουριστικής ταυτότητας του προορισμού.

Ο κ. Ζωγράφος επισήμανε ότι σε τοπικό επίπεδο εφαρμόζεται η εθνική πολιτική για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την ανάπτυξη των θεματικών μορφών τουρισμού και την ανάδειξη νέων ελληνικών προορισμών, και τόνισε ότι οι προσπάθειες αποδίδουν.

Αναφέρθηκε ειδικότερα στις δράσεις που πραγματοποιούνται το χειμώνα για την τόνωση της κίνησης σε περιόδους χαμηλής ζήτησης, καθώς και στη συνεργασία της Παραλίας με γειτονικούς προορισμούς για την ενιαία τουριστική προβολή και προώθηση στο εξωτερικό.

Ο κ. Ζωγράφος παρέδωσε εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας τιμητική πλακέτα στην κα Κουντουρά για την προσφορά και το έργο της στην ενίσχυση του τουρισμού.