Συνάντηση Κουντουρά με τον Βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε στη Διεθνή Έκθεση FITUR στην Μαδρίτη

Με τον Βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε ΣΤ’ συναντήθηκε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού FITUR στην Μαδρίτη.

H Υπουργός Τουρισμού  εκπροσωπεί την Ελλάδα στη FITUR στη Μαδρίτη, όπου ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού συμμετέχει με περίπτερο, με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ισπανία προς την Ελλάδα το 2017.

Η κα Κουντουρά είχε σύντομη συνάντηση με τον Βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε ΣΤ’ στο Παλάτι Πάρδο, με τον οποίο συνομίλησε για την Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό, στο πλαίσιο εκδήλωσης της Βασιλικής Οικογένειας της Ισπανίας προς τιμή των Υπουργών και αξιωματούχων που εκπροσωπούν τα κράτη που συμμετέχουν στην Έκθεση.

Στο ελληνικό περίπτερο, η Υπουργός πραγματοποιεί συναντήσεις με παράγοντες της ισπανικής και της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας καθώς και με ταξιδιωτικά γραφεία με εξειδίκευση σε τουριστικά πακέτα για την Ελλάδα.

Έχει επίσης προγραμματίσει συνεντεύξεις σε ΜΜΕ της Ισπανίας για την προώθηση και προβολής της Ελλάδος ως παγκόσμιου ελκυστικού τουριστικού προορισμού.