Υποτροφίες σε Έλληνες σε Κίνα και Χονγκ Κονγκ

26/2/2015

Υποτροφίες σε Έλληνες για την πραγματοποιήση προπτυχιακών προσφέρει το Χονγκ Κονγκ ενώ η Κίνα χορηγεί υποτροφίες για προπτυχιακούς φοιτητές κλινικής ιατρικής για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Σύμφωνα με σχετικά έγγραφα του υπουργείου Παιδείας το πανεπιστήμιο Lingnan University προσφέρει υποτροφίες για την πραγματοποίηση προπτυχιακών σπουδών σε ενδιαφερόμενους οι οποίοι δεν έχουν αποφοιτήσει από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του Hong Kong.

Οι παρεχόμενες υποτροφίες θα είναι Full Scholarship (καλύπτοντας πλήρως τα δίδακτρα και τη διαμονή και εν μέρει τα ακαδημαϊκά έξοδα και τα έξοδα διαβίωσης), Tuition Scholarship (πλήρης κάλυψη των διδάκτρων) ή Half Tuition Scholarship (κάλυψη του μισού ποσού των διδάκτρων). Ανάλογα με την απόδοση των υποτρόφων η παρεχόμενη υποτροφία θα ανανεώνεται ετησίως.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τους ακόλουθους ιστότοπους:

www.LN.edu.hk/admissions/ug/overseas/apply.php και www.LN.edu.hk/admissions/ug/overseasπροκειμένου να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες σε ηλεκτρονική μορφή και να υποβάλουν την αίτησή τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, επίσης, να έρθουν σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Lingnan University στην ηλεκτρονική διεύθυνση UGadm@LN.edu.hk καθώς και να απευθύνονται στα τηλέφωνο (852) 2616 8750. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 16η Μαρτίου 2015.

Στην Κίνα

Η κυβέρνηση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας χορηγεί υποτροφίες σε Έλληνες υπηκόους για σπουδές κλινικής ιατρικής προπτυχιακού επιπέδου στα αγγλικά κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες στην Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα ή να επισκέπτονται την ακόλουθη ιστοσελίδα: www.studyinchina.edu.cn