Προβολή της Ελλάδας από το Travel Channel

Συνάντηση Κουντουρά με τον Josh Gates παρουσιαστή της σειράς Expedition Unknown 

Με τα μέλη της παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς Expedition Unknown του Αμερικανικού Δικτύου Travel Channel που βρίσκονται στην χώρα μας για τα γυρίσματα εκπομπής, η οποία θα προβάλλει ευρέως την Ελλάδα στο εξωτερικό συναντήθηκε στην Αθήνα η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά .

Ο δημοφιλής παρουσιαστής της σειράς κ. Josh Gates και οι στενοί του συνεργάτες ευχαρίστησαν την Υπουργό για την φιλοξενία τους στην Ελλάδα μέσω της συμμετοχής του ΕΟΤ ως χορηγού, για την παροχή διευκολύνσεων στην κινηματογράφηση σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και την συνολική υποστήριξη στην πραγματοποίηση του ταξιδιού και των γυρισμάτων.

H επιτυχημένη εκπομπή επέλεξε την Ελλάδα στο πλαίσιο του κύκλου επεισοδίων της για τις χαμένες αυτοκρατορίες του κόσμου Vanish Empires όπου θα κάνει αφιέρωμα στον Μινωικό Πολιτισμό.

Το πολυμελές συνεργείο της παραγωγής πραγματοποιεί γυρίσματα έως και τις 27 Ιουνίου στην Κρήτη, την Αθήνα, τη Νότια Πελοπόννησο και την Σαντορίνη.

Το επεισόδιο θα προβληθεί το προσεχές φθινόπωρο από το Travel Channel στις ΗΠΑ και στον Καναδά, από τα αντίστοιχα κανάλια στη Μεγάλη Βρετανία, την Γερμανία, την Ασία, τη Νέα Ζηλανδία, και σε σειρά διαδικτυακών πλατφορμών.