Στο «δρόμο του μεταξιού» με προορισμό την Αθήνα

«Chinese Dream, Silk Road Dream» Οδοιπορικό 16.000 χλμ. από πολυμελή ομάδα Κινέζων δημοσιογραφων του πρακτορείου XINHUA (Νέα Κίνα)

Στο πλαίσιο αμφίδρομου δημοσιογραφικού οδοιπορικού του Δρόμου του Μεταξιού, με την ονομασία «Chinese Dream, Silk Road Dream» που συνδέει την Κίνα με την Ελλάδα, α.

Μέλη της αποστολής επισκέφθηκαν την Αν. Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και της εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, καθώς όπως της είπαν «οι δύο αυτές χώρες έχουν κοινό τους χαρακτηριστικό την αρχαιότερη ιστορία στον πλανήτη γη».

Παράλληλα της μετέφεραν το λαμπρό αποτέλεσμα που θα έχει η στενή συνεργασία των δυο χωρών στον τομέα του Τουρισμού και του Πολιτισμού, καθώς και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα στον σχεδιασμό του «Κινέζικου ονείρου».

WP_20150824_12_42_03_Pro.jpg κουντουρά δρόμος μεταξιού Η Αν. Υπουργός Τουρισμού παραχώρησε συνέντευξη στους δημοσιογράφους και τους ανέφερε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς διεθνώς, ενώ τέλος ανέλυσε ότι βασικός άξονας στρατηγικής της χώρας μας είναι η διείσδυση σε νέες αγορές, όπως η Κινεζική.