Χριστούγεννα στη Μαρίνα Φλοίσβου

Χριστούγεννα στη Μαρίνα Φλοίσβου

 Φέτος, το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανεύει στη Μαρίνα Φλοίσβου προσκαλώντας τους φίλους της, μικρούς και μεγάλους, σ’ ένα μοναδικό ταξίδι με το «Φλοίσβος Εξπρές, το Μαγικό Υποθαλάσσιο Τρένο».

Από τις 11 Δεκεμβρίου 2016 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2017, η Μαρίνα Φλοίσβου μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό υποθαλάσσιο σταθμό τρένου και σας προσκαλεί να ταξιδέψετε μέσα από τις σελίδες του παραμυθιού «Ο Φλοίσβος και το Μαγικό Υποθαλάσσιο Τρένο».

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της μαρίνας, με θέμα «Φλοίσβος Εξπρές, το Μαγικό Υποθαλάσσιο Τρένο», ξεκινούν με την Τελετή Έναρξης, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, από τις 15:00 και θα κορυφωθούν με την άφιξη του Άγιου Βασίλη στις 17:30 το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, θα πραγματοποιηθούν εντυπωσιακά δρώμενα, τα οποία μαζί με την παραδοσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα συναρπάσουν και θα χαρίσουν χαμόγελα και μοναδικές στιγμές με φόντο το υπέροχο φως ενός χειμωνιατικού δειλινού.

Δημιουργικά εργαστήρια, φανταστικά παιχνίδια, εμπνευσμένες δραστηριό¬τητες στον υποθαλάσσιο σταθμό τρένου, θέατρο σκιών, μουσική, χορός, και φυσικά η ξεχωριστή συνάντηση με τον αγαπημένο όλων, τον Άγιο Βασίλη.

Την παρουσίαση της Τελετής Έναρξης έχει αναλάβει ο ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Συμμετέχει live το αγαπημένο νεανικό funky groovy συγκρότημα Ex-Girlfriend’s Perfume.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, η Μαρίνα Φλοίσβου υποστηρίζει για μία ακόμα χρονιά τους συλλόγους «ΑΛΜΑ» και «Χαμόγελο του Παιδιού» φιλοξενώντας στον χώρο της τα Χριστουγεννιάτικα bazaar τους, στα οποία μπορεί κανείς να επιλέξει στολίδια και υπέροχα δώρα για οικογένεια και φίλους. Σημειωτέον ότι μέρος των εσόδων από την πώληση κάθε παραμυθιού «Ο Φλοίσβος και το Μαγικό Υποθαλάσσιο Τρένο» θα καταβληθεί από την εταιρεία LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. ως δωρεά στον Σύλλογο «το Χαμόγελο του Παιδιού».

Από τις 11 Δεκεμβρίου και μετά, οι επισκέπτες της μαρίνας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ποικίλες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, οι οποίες θα συνεχιστούν τις ημερομηνίες 17-18/12, 24-26/12, 30/12-01/01 και 06-07/01.