Ανακαινίσθηκε το ιστορικό καφεκοπτείο Λουμίδη στα Χαυτεία

Καφεκοπτείο Λουμίδη Ομόνοια

Οδός Αιόλου 106. Ογδόντα τέσσερα χρόνια πριν, το 1932 ιδρύθηκε το ιστορικό Καφεκοπτείο Λουμίδη στα Χαυτεία. 84 χρόνια μετά, στην ίδια ακριβώς θέση εγκαινιάσθηκε το ανακαινισμένο πλέον κατάστημα της Οικογένειας Λουμίδη.

Ήχοι και αρώματα μιας άλλης εποχής αναβίωσαν στο πλήρως ανακαινισμένο Καφεκοπτείο Λουμίδη στα Χαυτεία.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα χαράς και βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Καφεκοπτείου επί της οδού Αιόλου 106, στην Ομόνοια.

Καφεκοπτείο Λουμίδη ΟμόνοιαΗ Οικογενειακή Επιχείρηση Λουμίδη, η οποία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ το 1920, γιόρτασε το άνοιγμα του ανακαινισμένου της καταστήματος σε μία ειδική εκδήλωση όπου οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν σε έναν ανανεωμένο χώρο, όπου η αίγλη του παλαιού καταστήματος ξαναζωντάνεψε σε ένα νέο χώρο.

Μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον, όπου οι αξίες παραμένουν διαχρονικά αναλλοίωτες, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες γύρω από τον κόσμο του καφέ, δοκιμάζοντας τις πιο εκλεκτές και αρωματικές ποικιλίες φρεσκοκομμένου καφέ. Από τη γευστική δοκιμή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα πλούσια εδέσματα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Τα τραγανά βουτήματα, τα λαχταριστά λουκούμια, οι μαρμελάδες για όλα τα γούστα, τα γλυκά του κουταλιού ήταν μόνο μερικές από τις επιλογές που είχαν στη διάθεση τους οι παραβρισκόμενοι.

Καφεκοπτείο Λουμίδη Ομόνοια Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι της Δεύτερης και Τρίτης γενιάς της οικογένειας Λουμίδη, οι οποίοι αφού αναφέρθηκαν στην ιστορία της επί 96 ετών οικογενειακής επιχείρησης, καλωσόρισαν και ξενάγησαν τους καλεσμένους στο καφεκοπτείο.