Με Bollywood γιορτάζει το αεροδρόμιο της Αθήνας τον Άγιο Βαλεντίνο!

Αεροδρόμιο Αθήνας Bollywood Άγιος Βαλεντίνος

Σε ρυθμούς… Bollywood θα γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, το αεροδρόμιο της Αθήνας τους επιβάτες και τους επισκέπτες του.

Μια έκρηξη χορού, χρωμάτων και κινήσεων με άρωμα Ινδίας από την 1η Ακαδημία Χορού Bollywood στην Ελλάδα, θα είναι η έκπληξη της ημέρας:

Η εντυπωσιακή ομάδα των χορευτών της Ακαδημίας, με φαντασμαγορικά ινδικά κοστούμια, θα μας χαρίσει μία θεαματική παράσταση με έντονη θεατρικότητα και δυναμισμό, διανθισμένη από παραδοσιακά και μοντέρνα πολιτισμικά στοιχεία της Ινδίας.

Κεφάτος και ρυθμικός -και άλλοτε νοσταλγικός και ερωτικός- ο χορός Bollywood θα μεταδώσει στους ταξιδιώτες τη θετική ενέργεια που τον χαρακτηρίζει.

Η 1η Ακαδημία Bollywood στην Ελλάδα ιδρύθηκε το 2013 από τη διεθνούς φήμης χορεύτρια και δασκάλα κ. Άννα Δημητράτου.

Η Ακαδημία έχει ως στόχο να διαδώσει και να επεκτείνει την ινδική κουλτούρα και το αυθεντικό Bollywood στην Ελλάδα, συνεργαζόμενη με τους καλύτερους δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει πραγματοποιήσει πλήθος εμφανίσεων σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

Το Bollywood

Η λέξη “Bollywood” δημιουργήθηκε στη δεκαετία του ’70 από τις λέξεις Bombay και Hollywood και χαρακτηρίζει τον ινδικό εμπορικό κινηματογράφο.

O χορός είναι μια μίξη κλασικών ινδικών χορών Kathak, Bharata Natyam, Odissi, κινήσεων παραδοσιακών ανατολίτικων χορών, καθώς και στοιχείων salsa, flamenco, jazz, hip-hop, σύγχρονου χορού και μιούζικαλ. Ο χορός Bollywood αφηγείται ιστορίες με έντονη θεατρικότητα, ενώ χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και θετική ενέργεια.