Στον Τζορτζ Τσούνη ο επίσημος λογαριασμός Twitter του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Στον Τζορτζ Τσούνη (George J. Tsunis) πέρασαν οι  επίσημοι λογαριασμοί του πρεσβευτή των ΗΠΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Τζέφρι Πάιατ . «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον επίσημο λογαριασμό για τον επόμενο πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, George J. Tsunis.

Συνεχίστε να ακολουθείτε τον νέο πρεσβευτή εδώ (στον λογαριασμό τoυ Αμερικανού πρέσβη στο Twitter) για ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές του» αναφέρεται σε ανάρτηση στο λογαριασμό στο Twitter τού νέου πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Νωρίτερα, πριν παραδώσει τον λογαριασμό, ο απερχόμενος πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ έγραψε στο Twitter, παραθέτοντας μια φωτογραφία με ένα καραβάκι να πλέει στα γαλάζια νερά:«Σήμερα ολοκληρώνεται ένα εννιαετές εγχείρημα διπλωματίας μέσω του λογαριασμού της πρεσβείας στο Twitter, καθώς η πρεσβεία παραδίδει τον λογιαρασμό της πρεσβείας στον διάδοχό μου Τζορτζ Τσούνη.Μπορείτε να με ακολουθήσετε στο νέο μου προσωπικό λογαριασμό @geoffpyatt. Ευχαριστώ όλους όσοι παρακολούθησαν και με έμαθαν εδώ (στο Twitter), ενώ γραφόταν τόση πολύ ιστορία».