Το “Greece 365-Day Destination” διεκδικεί το Διεθνές Βραβείο Κοινού CIFFT “People’s Choice” 2018

Το “Greece 365-Day Destination”,διεκδικεί το Διεθνές Βραβείο Κοινού CIFFT

H πολυβραβευμένη ταινία του ΕΟΤ “Greece 365-Day Destination”, σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα μετέχει στο διαγωνισμό για το διεθνές βραβείο κοινού της CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals)   “People’s Choice” 2018.

Είναι διαγωνισμός ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες όλου του κόσμου να υποδείξουν με την ψήφο τους, την καλύτερη τουριστική ταινία παγκοσμίως για το 2018.

Τον πολυπόθητο τίτλο διεκδικούν φέτος 29 ταινίες, με την ελληνική συμμετοχή να βρίσκεται μεταξύ των φαβορί, έχοντας κατακτήσει, ήδη μέσα σε ένα χρόνο, 7 διεθνή βραβεία.

Η ψηφοφορία έχει ανοίξει και συνεχίζεται έως και 6 Νοεμβρίου 2018, 12:00 μ.μ. στο link: https://www.cifft.com/film/greece-a-365-day-destination.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της 30ης τελετής απονομής βραβείων CIFFT στις 12 Νοεμβρίου στο Αυστριακό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Βιέννη.

H CIFFT διοργανώνει 18 φεστιβάλ τουριστικών κινηματογραφικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, στοχεύοντας στην προώθηση της αριστείας ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες που παράγονται για την προώθηση ενός προορισμού ή ενός τουριστικού προϊόντος.

Το Grand Prix CIFFT γιορτάζει 30 χρόνια επιβράβευσης και προβολής των καλύτερων ταινιών τουρισμού στον κόσμο.

Ας στείλουμε ένα μήνυμα για την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Ψηφίζουμε για την ελληνική συμμετοχή στο : https://www.cifft.com/film/greece-a-365-day-destination.