Απευθείας πτήσεις για Σκιάθο από το City του Λονδίνου ξεκινά η η British Airways

British Airways

Απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου προς την Σκιάθο, θα ξεκινήσει από τις 26 Ιουνίου, η British Airways.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα και θα προσφέρουν περισσότερες από δύο εκατομμύρια θέσεις κατά την καλοκαιρινή σεζόν.

Είναι η τρίτη γραμμή που ανοίγει από το αεροδρόμιο City για απευθείας πτήσεις στην Ελλάδα, μαζί με αυτές της Μυκόνου και της Σαντορίνης που υπάρχουν ήδη.

Η νέα γραμμή θα εκτελεί δρομολόγια μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Με την προσθήκη της Σκιάθου η λίστα προορισμών της British Airways στην Ελλάδα επεκτείνεται σε συνολικά 12 και περιλαμβάνει ακόμη τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Καλαμάτα, Κέρκυρα και Ζάκυνθο. Τα δρομολόγια της British Airways εξυπηρετούν πλέον την πλειονότητα των πιο δημοφιλών, καλοκαιρινών και όχι μόνο, τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα. Η διευθύντρια της British Airways σε Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο, κ. Φρέντυ Στίερ δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εντάσσουμε τη Σκιάθο στο εκτεταμένο δίκτυό μας στην Ελλάδα. Η μακρά μας ιστορία στην τοπική αγορά και η στενή σχέση που διατηρούμε με την Ελλάδα συνεχίζεται και πιστεύουμε ότι οι νέες αυτές πτήσεις θα δώσουν την ευκαιρία στους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να επισκεφτούν ακόμη πιο συναρπαστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα προσφέρει καλύτερες δυνατότητες συνδεσιμότητας στους ταξιδιώτες, για ταξίδια σε όλο τον κόσμο, μέσω του Λονδίνου».