Για πρώτη φορά στην Αθήνα το συνέδριο του European Airshow Council

European Airshow Council, Athens Flying Week

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην Αθήνα πραγματοποιείται το Συνέδριο του EAC ( EUROPEAN AIRSHOW COUNCIL) από τις  28 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2019.

Οι επικεφαλής των μεγαλύτερων αεροπορικών εθνικών ακροβατικών ομάδων όπως αυτές του Βελγίου, της Πολωνίας, της Ιορδανίας, της Δανίας, της Σουηδίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας, της Νορβηγίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Ουγγαρίας , της Κροατίας, της Ιταλίας, της Τσεχίας, της Ιορδανίας, του Καναδά αλλά και των RED ARROWS από τη Μεγάλη Βρετανία, φημισμένοι αεροπόροι-σταρ του ακροβατικού αεραθλητισμού θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τους διοργανωτές των airshows στο πλαίσιο ενός Συνεδρίου-WORKSHOP με επίκεντρο την αρτιότητα και την ασφάλεια των airshows.

Μια μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αεραθλητικής κοινότητας και συγκεκριμένα της Athens Flying Week που αναγνωρίζεται ως μια από τις σημαντικότερες αεραθλητικές διοργανώσεις διεθνώς και κέρδισε για την Αθήνα τη φιλοξενία της ετήσιας συνάντησης ΟΛΩΝ όσων συμβάλλουν στη διοργάνωση των μεγαλύτερων airshow της Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και δύο επί μέρους σεμινάρια ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και υψηλής τεχνογνωσίας, το Fast Jet Solo Display Pilot Safety Workshop με τη συμμετοχή και των Ελλήνων πιλότων της ομάδας ΖΕΥΣ της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που εδώ και χρόνια αποτελούν κορυφαία επιλογή των airshows διεθνώς και αναμένονται σε όλο τον κόσμο με θαυμασμό για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στους αιθέρες. Οι δημοφιλέστεροι πιλότοι που εκτελούν solo performances θα ενώσουν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία τους για να προσφέρουν ακόμα καλύτερο και ασφαλέστερο θέαμα.

European Airshow Council, Athens Flying Week Ακόμα, σε δύο ενότητες, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα Emergency Planning and Business Continuity τομείς που απασχολούν τους διοργανωτές των airshows και στοχεύουν τη διαρκή τους βελτίωση μέσω της ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών.

Με τις πανέμορφες εικόνες της Αθήνας στην κεντρική του σελίδα, η ιστοσελίδα του EUROPEAN AIRSHOW COUNCIL ( https://www.european-airshow.com/ ) προσκαλεί τα μέλη της στο φετινό της Συνέδριο και οι συμμετοχές αριθμούν ήδη τις 300.

Η Athens Flying Week ( www.athensflyingweek.gr )επίσημος συνδιοργανωτής του φετινού συνεδρίου, συνεπής στο ραντεβού με τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της, ετοιμάζεται να προσφέρει και φέτος, για 8η συνεχή χρονιά, δυνατές συγκινήσεις στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.