Διάκριση της ομάδας ART στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Formula Student

Aristotle Racing Team (ART) του ΑΠΘ
Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε για μια ακόμη φορά η ομάδα Formoula Aristotle Racing Team (ART) του ΑΠΘ στην Ουγγαρία.

Η Aristotle Racing Team (ART), έπειτα από 10 χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας της, μετρώντας στο ιστορικό της 5 κατασκευασμένα μονοθέσια, πολλές επιτυχημένες συμμετοχές και διακρίσεις στην Ευρώπη και μία υψηλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη, συμμετείχε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Formula Student, στο Gyor της Ουγγαρίας, από 18/8 έως 21/8/2016.

Στα στατικά αγωνίσματα η εμφάνιση της ομάδας ήταν εξαιρετική αποσπώντας θετικές εντυπώσεις. Ιδιαίτερα στο αγώνισμα της Κοστολόγησης (Cost), η ART ξεχώρισε και ανέβηκε στο βάθρο των νικητών αποσπώντας την 2η θέση.

Aristotle Racing Team (ART) του ΑΠΘΤους πανηγυρισμούς της διάκρισης διαδέχθηκαν αξιόλογοι χρόνοι από το μονοθέσιο και τους οδηγούς της ομάδας στα δυναμικά αγωνίσματα.

Η ομάδα αποχώρησε από την Ουγγαρία αφήνοντας πίσω τις καλύτερες εντυπώσεις και κερδίζοντας ένα σημαντικό βραβείο, την 11η θέση στα δυναμικά αγωνίσματα και 6η θέση στα στατικά αγωνίσματα, την 9η θέση στην γενική κατάταξη (βενζινοκίνητα και ηλεκτροκίνητα μονοθέσια), την 5η θέση στον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό και την 3η θέση στη γενική κατάταξη των combustion (βενζινοκίνητα μονοθέσια) ανάμεσα σε 45 διεθνείς πανεπιστημιακές ομάδες απ’ όλο τον κόσμο.

Aristotle Racing Team (ART) του ΑΠΘΗ ART είναι πλέον έτοιμη να οργανώσει τη νέα ανανεωμένη ομάδα, ART17 και να θέσει νέους φιλόδοξους στόχους για τη νέα χρονιά.