Η πρώτη ημερίδα για το LinkedIn στην Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην OTEAcademy η πρώτη ημερίδα στην Ελλάδα με θέμα τη δυναμική και τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του LinkedIn, στην οποία παρουσιάστηκαν και επιτυχημένες στρατηγικές marketing από όλο τον κόσμο.

Οι βασικοί ομιλητές, η Sepideh Dundon, Marketing Solutions Partnerships EMEA και ο Sam Parker, Partner Account Director, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για πρώτη φορά σε ελληνικό κοινό για τις λειτουργίες και την αποτελεσματική χρήση του δημοφιλούς επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου.

Η ημερίδα διοργανώθηκε σε συνεργασία με την httpool Hellas, αποκλειστικό εμπορικό εκπρόσωπο του LinkedIn στην Ελλάδα και την παρακολούθησαν στελέχη marketing, διαφήμισης και PR από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους της ελληνικής αγοράς.

Το LinkedIn αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκοσμίως επαγγελματική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με περισσότερους από 384 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες και περιφέρειες.

 

Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι o μεγαλύτερος οργανισμός επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Με κύρια δραστηριότητα το business training, σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), ενώ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις 18.500τ.μ. που διαθέτει παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας για διάφορες δραστηριότητες όπως οργάνωση εκπαιδεύσεων, εταιρικών συναντήσεων, συνεδρίων κ.λπ. Επιπλέον, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στο customer experience, η OTEAcademy προσφέρει και τη σειρά επαγγελματικών εκπαιδεύσεων Love2Learn®, που στοχεύει στην εξέλιξη του εκπαιδευόμενου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, μέσα από μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία βασισμένη στις βιωματικές ασκήσεις, το δημιουργικό παιχνίδι και τις τέχνες. Η OTEAcademy αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη εκπαίδευσης των μεγαλύτερων διεθνών φορέων και ινστιτούτων τεχνολογίας, όπως η Cisco, η Alcatel – Lucent, η Oracle, η Microsoft κ.λπ. και είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο της Pearson Vue, του μεγαλύτερου οργανισμού πιστοποίησης διεθνώς.