Μια μέρα γεμάτη Ελλάδα στις Βρυξέλλες

Βρυξέλλες
Βρυξέλλες

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελλάδα διοργανώνει ο Δήμος των Βρυξελλών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βέλγιο, και την Ελληνική Κοινότητα Βελγίου, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στην οδό Rue de Namur, 1000 Bruxelles.

Η εκδήλωση , με την ονομασία «Cosy Greek Day” θα διαρκέσει από τις 11.00 έως τις 20.00 και έχει σκοπό την προβολή της ελληνικής κουλτούρας, διατροφής, τουρισμού και πολιτισμού. Περιλαμβάνει έκθεση ελληνικών προϊόντων και εδεσμάτων σε ειδικά περίπτερα που θα διαθέσει ο Δήμος των Βρυξελλών στους ενδιαφερόμενους, πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα οργανώσει η Ελληνική κοινότητα και τουριστική προβολή της χώρας μας που επιμελείται το Γραφείο EOT Κάτω Χωρών. Η εταιρεία AEGEAN προσφέρει 2 αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα, τα οποία θα κληρωθούν, καθώς και άλλα δώρα που θα προσφερθούν μετά από κλήρωση στους επισκέπτες.

Η εκδήλωση στοχεύει στο να προβληθεί η Ελλάδα όσο σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο πολιτισμού και τουρισμού. Το γεγονός θα προβληθεί από τον Δήμο των Βρυξελλών στα τοπικά μέσα και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών.