Τα 25 χρόνια λειτουργίας του συμπληρώνει ο Σύλλογος Ελλήνων Μόσχας και θα τα γιορτάσει με μιά μεγάλη συναυλία στις 12 Σεπτεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Οίκου Μουσικής της Ρωσικής πρωτεύουσας.
Στη συναυλία θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομογενείς καλλιτέχνες, και συγκεκριμένα η τιμημένη με τον τίτλο του «καλλιτέχνη του λαού της Ρωσίας» Έλενα Κάμπουροβα, οι Ξένια Γεωργιάδου και Ευκλείδης Κιουρτζίδης, ο πιανίστας Νίκος Σαββίδης η ερμηνεύτρια Ναντέζντα Ραφαηλίδου, καλλιτεχνικά Συγκροτήματα της Ένωσης Αρμενίων και Γεωργιανών της Ρωσίας, του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Χορευτικό Συγκρότημα και Χορωδία Κ.Ε.Π.). Ειδικά προσκεκλημένοι από την Ελλάδα η τραγουδίστρια Γιαβάνα και η ντίβα της όπερας Έλενα Κελεσίδου.
Τα έσοδα της επετειακής συναυλίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, και συγκεκριμενα στη ανέγερση Μνημείου των Ελλήνων-θυμάτων εκτοπίσεων περιόδου 1937-1938στην Περιφέρεια του Κρασνοντάρ, στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Neopalima Kupina» για θεραπεία της ομογενούς μικρής Μαρίας από τη Σταυρούπολη και στο ποίμνιο ενορίας των Αθηνών.