Ο Σύλλογος Ελλήνων Μόσχας έγινε 25 ετών!

Τα 25 χρόνια λειτουργίας του συμπληρώνει ο Σύλλογος Ελλήνων Μόσχας και θα τα γιορτάσει με μιά μεγάλη συναυλία στις 12 Σεπτεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Οίκου Μουσικής της Ρωσικής πρωτεύουσας.

АФИША-превью-96x72 ελληνες μόσχας συλλογοςΣτη συναυλία θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομογενείς καλλιτέχνες, και συγκεκριμένα η τιμημένη με τον τίτλο του «καλλιτέχνη του λαού της Ρωσίας» Έλενα Κάμπουροβα, οι Ξένια Γεωργιάδου και Ευκλείδης Κιουρτζίδης, ο πιανίστας Νίκος Σαββίδης η ερμηνεύτρια Ναντέζντα Ραφαηλίδου, καλλιτεχνικά Συγκροτήματα της Ένωσης Αρμενίων και Γεωργιανών της Ρωσίας, του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Χορευτικό Συγκρότημα και Χορωδία Κ.Ε.Π.). Ειδικά προσκεκλημένοι από την Ελλάδα η τραγουδίστρια Γιαβάνα και η ντίβα της όπερας Έλενα Κελεσίδου.

Τα έσοδα της επετειακής συναυλίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, και συγκεκριμενα στη ανέγερση Μνημείου των Ελλήνων-θυμάτων εκτοπίσεων περιόδου 1937-1938στην Περιφέρεια του Κρασνοντάρ, στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Neopalima Kupina» για θεραπεία της ομογενούς μικρής Μαρίας από τη Σταυρούπολη και στο ποίμνιο ενορίας των Αθηνών.