Αφιέρωμα στα υπεραιωνόβια δένδρα ελιάς στην Ελλάδα

Ελαιόδενδρα

Filming trips με την υποστήριξη του ΕΟΤ, βρίσκονται σε εξέλιξη σε Αθήνα Πελοπόννησο και Κρήτη από το Αυστραλιανό τηλεοπτικό ταξιδιωτικό πρόγραμμα «The Travel Bug TV Show” και σε περιοχές της χώρας με υπεραιωνόβια δένδρα ελιάς στην Ελλάδα, από ελληνικό συνεργείο για την DES TV ( web tv με έδρα τη Θεσσαλονίκη).

Σε εξέλιξη βρίσκεται:

  • η παραγωγή του τηλεοπτικού προγράμματος «The Travel Bug TV Show”( 05-24/7/16) το οποίο για την 7η σαιζόν του ξεκίνησε γυρίσματα, με την υποστήριξη του ΕΟΤ, σε Αθήνα, Χανιά, Φαλάσαρνα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Κόρινθο, Καλαμάτα, Στούπα, Ταΰγετο και Τρίπολη. Το show , προβάλλεται πέραν της Αυστραλίας, σε Ρωσία, Κάτω Χώρες, Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία μέσω National Geographic και σε N.A. Ασία, Ισπανία, Ινδία, Τουρκία, Πολωνία, Λετονία και ΗΠΑ μέσω Netflix.
  • η σειρά ντοκιμαντέρ, «Η Ελλάδα της Ελιάς»- Ευλογημένα ελαιόδεντρα ανά τους αιώνες, έχει θέμα τα υπεραιωνόβια δένδρα της ελιάς στην Ελλάδα και θα προωθηθεί στο Διαδίκτυο (portal και social media). Θα ολοκληρωθεί σε οχτώ επεισόδια (διάρκειας 45’), ένα για κάθε περιοχή: Κρήτη, Πελοπόννησος, Χαλκιδική, Φωκίδα, Κυκλάδες, Επτάνησα, Αθήνα και Βόρειο Αιγαίο.