Σαντορίνη επιλέγουν για τις διακοπές του Σεπτεμβρίου

Σαντορίνη και Χανιά απoτελούν τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών για τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με έρευνα της trivago.gr.

Η δεκαπεντάδα που διαμορφώθηκε φαίνεται να χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία, αφού απαρτίζεται από προορισμούς πληθώρας νησιωτικών συμπλεγμάτων ή παραθαλάσσιων σημείων της χώρας. Πιο αναλυτικά, πρωτιά σημειώνει η Σαντορίνη, με τους επισκέπτες της να επιδιώκουν να την απολαύσουν κατά μέσο όρο για 4 ημέρες. Στη δεύτερη θέση συναντώνται τα Χανιά, ο προορισμός που βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, με μέση διάρκεια διαμονής για τον τρέχοντα μήνα τις 4,5 ημέρες. Τρίτη εμφανίζεται η Χαλκιδική με τη διάρκεια διαμονής να διαμορφώνεται κατά μέσο όρο στις 4 ημέρες, ενώ το Ναύπλιο έρχεται τέταρτο, με τα διαμονή στις 2,5 ημέρες. Η Πάργα, επίσης αγαπημένος προορισμός του φετινού καλοκαιριού καταλαμβάνει την πέμπτη θέση, με τους ταξιδιώτες να την επισκέπτονται περίπου για 3 ημέρες.

image001.jpg προορισμοι σεπτεμβρίου

 

Η ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Μαρτίου και 31ης Αυγούστου 2016, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβρη 2016.